Welcome to our website!
nūhou_banner

TYTON JOINT PIPE ASSEMBLY INSTRUCTION(2)

6. E hoomaopopo i ka piko o ka papu;Hiki i nā ʻaoʻao huinaha a ʻoi paha ke hōʻino a hemo paha i ke kinoea a hoʻoheheʻe.Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka wēlau o ka paipu i nā mea ʻē aʻe ma waho mai ka hopena a i nā kaha.Hiki ke pipili i ka paipu i ke anuanu a pono e wehe ʻia nā mea paʻa.I nā hihia a pau, makemake ʻia e hoʻopili i kahi kiʻiʻoniʻoni lahilahi o ka lubricant ma waho o ka ʻaoʻao ākea ma kahi o 3″ hope mai ka hopena.Mai ʻae i ka ʻaoʻao ākea e hoʻopā i ka ʻaoʻao a i ʻole ka ʻauwaha ma hope o ka lubricating no ka mea hiki ke hoʻopili ʻia nā mea ʻē aʻe i ka ʻaoʻao ākea a hoʻoheheʻe.ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka lubricant ʻē aʻe i hoʻolako ʻia me ka paipu.

7. Pono ka welau o ka paipu i ka pololei pololei a komo pono i loko o ke kumu a hiki i ka pili ana i ke kinoea.ʻO kēia ke kūlana hoʻomaka no ka hui hope o ka hui.E nānā i nā kaha ʻelua i pena ʻia ma kahi kokoke i ka hope.

8. Pono e ho'opau 'ia ka hui hui 'ana ma ke koi 'ana i ka welau a'o o ka paipu komo ma mua o ke kinoea (e ho'okomo 'ia) a hiki i ka ho'opili 'ana o ka welau me ka lalo o ke kumu.E hoʻomanaʻo, ua nalowale ke kaha mua i pena ʻia i loko o ke kumu a ʻo ka ʻaoʻao mua o ke kaha ʻelua e like me ka ʻili me ke alo bele.Inā ʻaʻole i hoʻokō ʻia ka hui ʻana me ka hoʻohana ʻana i ka ikaika kūpono e nā ʻano i hōʻike ʻia, pono e hoʻoneʻe ʻia ka hopena o ka paipu e nānā i ke kūlana kūpono o ka gasket, ka lubrication kūpono, a me ka wehe ʻana i nā mea ʻē i loko o ka hui.

9. No nā hui hui 8″ a ʻoi aku ka liʻiliʻi, hiki ke hoʻokō ʻia ke kumu o ka wēlau paʻa i kekahi mau hihia ma ke kaomi ʻana i ke alo o ka bele o ka paipu komo me ka ʻōpala a i ʻole ka pala.Pono nā ʻano nui i kahi ala ikaika.


Ka manawa hoʻouna: Iune-25-2021